Culinaire avond
Culinaire avond

Menu de Lausanne 12 en 13 april 2019 door Marcin Beaufort

Aperitief

3 bereidingen varken;

– Rilette en varkenskop met zuurdesem en grove mosterd.
– Zeeuwse kroepoek, varken en garnaal.
– Merguez met aubergine , zure room en gerookte paprika.

Voorgerecht

Steak tartaar, oester, komkommer, zeewier.

Tussengerecht

Krokante kalfszwezerik, buikspek, morilles, groene asperges.

Hoofdgerecht

Sucade steak, gerookt, mousseline rode miso, gegrilde kropsla, gekonfijte sjalot, gefermenteerde bloemkool.

Dessert

Tiramisu met yuzu, witte chocolade

Culinaire avond

Menu de Lausanne 12 en 13 april 2019 door Marcin Beaufort

Aperitief

3 bereidingen varken;

– Rilette en varkenskop met zuurdesem en grove mosterd.
– Zeeuwse kroepoek, varken en garnaal.
– Merguez met aubergine , zure room en gerookte paprika.

Voorgerecht

Steak tartaar, oester, komkommer, zeewier.

Tussengerecht

Krokante kalfszwezerik, buikspek, morilles, groene asperges.

Hoofdgerecht

Sucade steak, gerookt, mousseline rode miso, gegrilde kropsla, gekonfijte sjalot, gefermenteerde bloemkool.

Dessert

Tiramisu met yuzu, witte chocolade